Concert Solidari a Santa Maria de Palautordera

Dimarts, 12 de desembre de 2017 (De 19.00 h a 21.00 h)

Després de compartir unes jornades a La Granja amb aquests infants de 3 a 14 anys, i conèixer de primera mà les situacions realment complexes en que viuen, "La Granja", granja escola de Santa Maria de Palautordera, ha volgut sumar esforços per recaptar diners per aquests nanos, organitzant un Concert Solidari a Santa Maria de Palautordera.

L'objectiu és que "sigui un esdeveniment sentit, amb ànima i màgia, que comptarà amb la gran veu de la soprano Susanna del Saz, els nens i nenes de La Granja i amb la Sor Lucía Caram i alguns dels seus nens #Invulnerables", com comenta la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja, on tot l'equip s'ha bolcat completament i està ajudant a fer-ho realitat, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, i algunes empreses i escoles de la comarca.

El motiu de fer-ho a la Comarca és segons Gutiérrez "confesso que sempre m'ha molestat una mica que la majoria de concerts solidaris es concentressin a Barcelona, perquè havia de baixar amb els meus fills quan els volia conscienciar en alguna causa. Per aquest motiu, des de La Granja, hem volgut organitzar-ho a Palau, per tenir l'oportunitat que el Baix Montseny també es pugui mobilitzar, i facilitar que les famílies puguin conscienciar i sensibilitzar als seus fills en les causes socials i solidàries sense haver de fer 40 km. Crec que és important poder entrenar als nostres fills en la generositat i l'agraïment en una època propera a les festes nadalenques, i aquest concert ajudarà a mirar a aquests nens directament als ulls "

Quin cost té:

6€

Adreça:

Envelat de Santa Maria de Palautordera

Darrera actualització: 05.12.2017 | 08:46