Concursos populars

III Concurs de Receptes de la biosfera

    Si resideixes dins d’aquest territori pots participar-hi.

    La teva recepta concursarà per ser escollida entre les millors

    de les categories: 

    Primer plat / Segon plat / Postres

   

 

 


Participa-hi!

Seva, 14 octubre

Fogars de Montclús, 31 octubre

Viladrau, 2 de novembre

Arbúcies, 3 novembre

Montseny, 4 novembre

Riells i Viabrea, 12 de novembre

Cànoves, 20 gener de 2019

      Nota d'interès: El 9 de gener 2019 és la data límit per les inscripcions al Concurs de Receptes de la Biosfera que tindrà lloc el 20 de gener al local social de l’ajuntament a les 12.30h. Bases disponibles        al web de l’ajuntament de Cànoves i Samalús i  a les Oficines Municipals (OAC).

 

Més informació i bases del concurs:

Oficines Municipals (OAC)
www.parcs.diba.cat/web/Montseny

 

 

IV Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera

El Consorci posa en marxa el IV Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l'aigua o als entorns fluvials.

Entre els requisits que han de reunir els treballs és que siguin inèdits i que hagin estat presentats durant el curs 2018-2019, que tractin sobre l’aigua, com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana i cabdal per al desenvolupament humà i industrial, o sobre les conques del Besòs i/o la Tordera, ja sigui centrant-se en les seves aigües o en qualsevol aspecte relacionat amb els seus entorns fluvials (fauna, flora, usos socials, història, patrimoni, evolució, etc.).

La conca del Besòs inclou, a més del riu Besòs, els entorns fluvials dels rius Mogent, Congost, Tenes, Riera de Caldes i Ripoll, amb totes les seves rieres. Quan parlem de la conca de la Tordera, a més del riu Tordera, s’inclou la riera d’Arbúcies, el riu de Cós i les rieres de Santa Coloma, Vilalba, Vallors, Pertegàs, Repiaix i Vallmanya, entre altres.

El jurat encarregat de valorar aquests treballs estarà format per representants del Consorci, del món de l’aigua i de la comunitat educativa i atorgarà, dins de cada categoria (Treball de Recerca i Treball de Curs), un primer premi i dos accèssits.

Els primers premis rebran una targeta regal per import de 250 euros per a la compra de complements tecnològics, llibres, música i material educatiu. En el cas dels accèssits, la quantitat serà de 150 euros. Els centres educatius d’on procedeixin els estudiants guardonats rebran xecs pel mateix import.

La passada edició d’aquests guardons els primers premis se’ls van endur un estudi sobre el delta de la Tordera, elaborat per la Marta Sánchez Parreño, estudiant de Batxillerat a l’Institut S’Agulla Blanes; i un altre sobre les aigües de les EDAR de Teià i de Vilanova del Vallès, realitzat per Alba Rodríguez, David Romero, Florencia Sacristán i Marina Torralba, estudiants de cicle formatiu de l’Institut Narcís Monturiol (Barcelona).

Les bases del IV Premi de Treballs Acadèmics ja estan disponibles a la web.

El termini per presentar els treballs finalitzarà el 24 de maig de 2019. Granollers, 13

Darrera actualització: 14.11.2018 | 09:07
Darrera actualització: 14.11.2018 | 09:07