Aigua i sequera: Estalvi i eficiència

Dijous, 22 de març de 2018 a les 06:05

Avui és el Dia Mundial de l'Aigua i l’edició d’enguany porta per lema el titular que enceta aquesta notícia.

Aquest dia  se celebra anualment cada 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

La celebració d’aquest Dia ha de servir per sensibilitzar la ciutadania, els governs, les empeses, etc., sobre la necessitat de conservar i mantenir els recursos hídrics existents arreu del món i, així, preservar aquest bé tan escàs i tan preuat, mitjançant polítiques d’estalvi i fent-ne un ús racional. 

A escala internacional, el Dia Mundial de l'Aigua destaca cada any un aspecte específic d'aigua dolça i diverses administracions catalanes s'han coordinat per promoure una campanya d'activitats de sensibilització, comunicació i educació ambiental conjunta i coordinada arreu del país.

A través de les xarxes socials s’explica quines accions es desenvolupen, pel que es recomana el seguiment d’aquestes (Twitter, Facebook, Instagram...) i el hashtag / paraula clau #diamundialaigua #worldwaterday 

 

Font:
Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 20.03.2018 | 09:39