7.215.676 € recaptats fins ara.

Dilluns, 18 de desembre de 2017 a les 10:15

Ahir va tenir lloc la celebració de La Marató de TV3.  Un projecte solidari enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 que està enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Enguany s’ha tractat el tema de malalties infeccioses i s’han recaptat pel moment 7.215.676 euros.

A Cànoves i Samalús les activitats s’han desenvolupat dins la normalitat en un dia fred, però asoleiat.  Amb menys afluència que l’any passat, la gent que hi ha participat s’ho ha passat bé.  La recaptació col·laborativa final no ha superat la mitjana de les edicions anteriors situada en els 2.000 euros, però s’ha pogut aportar  la no menyspreable xifra de 1.845 euros. 

Aquesta celebració la segueixen cada any més de tres milions de persones i es recapta una mitjana de 7 milions d'euros.  És un esdeveniment que genera una mobilització ciutadana extraordinària i ja es consolida com la gran festa de la solidaritat a Catalunya. Per això, és el programa que més fons recapta a l'estat espanyol i se situa al mateix nivell de les maratons internacionals de més prestigi. 

Un any més, associacions i entitats del municipi han participat d’aquest dia.  Des de la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Turisme s’han anat coordinant les diferents activitats que les diferents entitats han organitzat per tal d’elaborar el programa d’enguany.  Un programa que torna a fer palès l’admirable capacitat de cohesió i dinamització social en pro l’esperit solidari de quin disposa la gent de Cànoves i Samalús.

Moltes gràcies per haver-ho fet possible una vegada més.

Darrera actualització: 18.12.2017 | 11:59