Canvi d’ubicació de l’Oficina d’Informació

Dijous, 10 de maig de 2018 a les 12:15

Avui el punt d'informació de l'aparcament de Can Domènech ha canviat la seva ubicació, ja que on es trobava fins ara no oferia el servei adequat. 

De fet, aquesta infraestructura estava infrautilitzada, només funcionava com a “magatzem”, ja que la informadora del Parc Natural del Montseny que atén al visitant del Parc també ha de controlar a més, l’accés motoritzat.   Per aquest motiu, la treballadora ha d’estar a peu de carretera per fer aquesta tasca, fet que comporta haver de  suportar les inclemències del temps com el fort sol de l’estiu, el fred de l’hivern o el vent i pluja. 

Aquesta situació ja fa temps que era reclamada pels propis informadors, i l’actual Equip de Govern sempre ha considerat la necessarietat d’aquesta reubicació ja que, d’aquesta manera, s’explotaria el 100%  la utilitat d’aquesta caseta.

El govern local ha hagut d’arranjar una porció de terreny, que ha elevat mitjançant blocs de pedra seca per deixar-lo a nivell de carretera, per donar així  l’accés adequat als usuaris i  l’espai necessari per la col·locació de la caseta.

Després de diverses conversacions entre l’Ajuntament i el Servei de Parcs i un cop enllestits tots els tràmits corresponents, aquest matí mateix s’ha procedit a realitzar la reubicació de la caseta d’informació.  Un fita més assolida per continuar complint amb el programa legislatiu marcat.

Darrera actualització: 10.05.2018 | 12:13