Comunica't: Dona un impuls al teu negoci

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 10:05

Comunicar és relativament fàcil, però comunicar bé ja és una altra història.

Vols augmentar la teva notorietat i no saps per on començar? Consideres que el bon ús del català és important per donar un impuls al teu negoci? Has obert un perfil a Twitter i tens dubtes sobre com parlar amb el teu públic? Vols augmentar la visibilitat i les vendes del teu comerç? Necessites canviar de dalt a baix la comunicació de la teva empresa?

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) amb conjunció amb la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) organitzen un taller de comunicació orientada al coneixement de les claus de la comunicació de l’actualitat, amb exemples pràctics sobre com es construeix l’opinió pública, i els millors mecanismes per assolir els objectius traçats. A més, s’exposa la importància que té el bon ús de la llengua en les comunicacions i s’ofereixen les eines i els recursos que facilitaran aquesta tasca en el dia a dia de l’empresa, amb un pressupost mínim.

Aquesta taller tindrà lloc el proper 27 de setembre pel matí a la seu de la PIMEC Vallès Oriental, a Granollers i s’ofereix de forma gratuïta.

Darrera actualització: 18.09.2018 | 09:52