Demà dissabte Cànoves i Samalús acull la Ultra Montseny

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 08:05

L’Associació Esportiva Montseny  ha escollit Cànoves i Samalús com a poble amfitrió de la Ultra Montseny d'enguany.

La Ultra Montseny és una cursa que es caracteritza per donar a conèixer els diferents pobles del Parc Natural del Montseny i cada any canvia la seva ubicació. 

És tracta d’una cursa d’ultra distància que recorre uns 74 quilòmetres del Parc Natural del Montseny amb un desnivell acumulat de 9.314 metres .  És una cursa de grans distàncies i gran participació de corredors que s’alimenta del suport de diverses entitats, clubs, centres excursionistes i ajuntaments.

Paral·lelament, també tindrà lloc la Trail Montseny que surt el mateix dia pel matí des de Viladrau, però que té un recorregut de 34 quilòmetres i que té la seva arribada a Cànoves.

Per poder fer aquest esdeveniment, el regidor d’Esports, David García, ha gestionat els tràmits amb  l’Associació Esportiva Montseny,  perquè Cànoves i Samalús faci d’amfitrió enguany d'aquesta cursa.    D’aquesta manera, l’Ajuntament  cedeix les instal·lacions de la Pista Poliesportiva, els vestidors municipals, i sufragarà les despeses del servei sanitari que hi haurà desplegat, així com  dels avituallaments en la sortida i l’arribada.

Darrera actualització: 21.03.2018 | 14:31