Dones del Montseny

Dimecres, 11 d'octubre de 2017 a les 08:05

Des de la Direcció de la Reserva de la Biosfera del Montseny s’ha proposat crear un grup de treball per a la igualtat entre dones i homes que conviuen en aquest àmbit. 

Des de la Direcció de la Reserva de la Biosfera del Montseny, d’acord amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, s’ha proposat crear un grup de treball per a la igualtat entre dones i homes que conviuen en aquest àmbit. 

L’objectiu és reflexionar sobre la situació de la igualtat de gènere al Montseny i estudiar si les condicions de vida són iguals per homes que per dones i, si es detecten desigualtats, aprofundir en les seves causes i cercar solucions per fer-hi front.

Un altre objectiu important és la preparació d’un esborrany de declaració sobre igualtat per presentar-lo al Congrés de Reserves de la Biosfera Espanyoles.

Aquest procés es vincula amb la celebració de les Jornades Dones del Montseny que van tenir lloc a la Garriga els dies 2 i 3 de juny, on es va fer palès les ganes  i la necessitat d’abordar la igualtat de gènere en el nostre territori.

D’acord amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible de la Unesco, la Reserva de la Biosfera del Montseny es proposa crear aquest grup per posar en valor el punt de vista femení en la presa de decisions, apoderar les dones rurals del Montseny, detectar les mancances que puguin tenir i mirar de cercar la manera de posar-hi solució.

 

Font: 
Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Darrera actualització: 05.10.2017 | 12:57