El Burrusuki’s Team rep suport institucional

Dijous, 1 de març de 2018 a les 13:05

El Burrusuki’s Team torna a participar a la Marroc Challenge i s'estan preparant per recórrer 2.200 quilòmetres en 6 dies.

El Burrusuki’s Team participa enguany i  ja per quarta vegada, a la Marroc Challenge.  Una competició de vehicles antics tot terreny que han de recórrer 2.200 quilòmetres en 6 dies.

L’equip del canoví Dídac Soto torna a aspirar a conquerir novament la posició de guanyador com va fer en la darrera edició amb el seu Toyota Raf4 de 140CV, en una de les proves de cotxes més exigents pel que fa al seu recorregut i les condicions de les proves.

La cursa tindrà lloc entre els dies 22 i 31 del proper mes de març i Soto rebrà una subvenció arran de la sol·licitud que va presentar en la convocatòria de concessió de subvencions en matèria esportiva, que atorga l’ajuntament i que finalitza el proper 7 de març.  D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús ha destinat 300€ per esponsoritzar aquest equip.

Amb aquestes iniciatives, el Govern Local vol promoure i fomentar més la pràctica esportiva al municipi per potenciar els nombrosos valors que hi ha associats en el món de l’esport.  

El proper 11 de març al migdia tindrà lloc al local social de l'ajuntament  la presentació oficial de l’equip dels Burrusuki’s Team.  Desitgem molta sort i glòria per aquest jove nou campió i el seu equip.

Darrera actualització: 01.03.2018 | 14:20