El Consorci Consorci Besòs Tordera lliura els Premis de curs 2016-17

Divendres, 29 de setembre de 2017 a les 08:05

Més d’una setantena de persones han omplert de gom a gom la Sala d’Actes per conèixer els guanyadors dels diferents concursos.

La Sala d’Actes de la seu del Consorci Besòs Tordera s’ha omplert a vessar aquest dimecres, 27 de setembre, al vespre, amb motiu de l’acte de lliurament dels Premis Consorci Besòs Tordera curs 2016-2017.  Familiars, amics i professors han acompanyat els estudiants guardonats en els diferents concursos convocats pel Consorci.

Sergi Mingote, president del Consorci, i Neus Garcia, vicepresidenta, acompanyats pels membres del jurat, han estat els encarregats de lliurar els diferents premis. Durant la seva intervenció, Sergi Mingote, ha destacat la importància de promoure el coneixement sobre el medi natural que ens envolta, especialment els entorns fluvials, entre les generacions futures. “Vull agrair la confiança que han dipositat i dipositen any rere any, els centres educatius en el nostre programa educatiu, per on han passat des del curs 1995-1996 més de 100.000 estudiants”, ha puntualitzat.

Per la seva banda, Neus Garcia, ha animat especialment als nens i nenes presents a la sala, així com al professorat a continuar participant en els concursos. “Volem implicar tothom, per això la dotació econòmica és doble, per a l’alumne i per al seu centre educatiu”, ha matisat.

Un dels moments més emotius de la tarda ha estat quan s’ha donat a conèixer el dibuix seleccionat per inspirar la imatge del programa educatiu per a aquest curs escolar. Aquesta menció especial se l’ha endut el bernat pescaire de la Carlota Pino Maestre, que visiblement emocionada ha recollit, de mans del president del Consorci, Sergi Mingote, un quadre amb el nou logotip.

L’estrena d’aquesta nova imatge ha coincidit amb el canvi de nom del programa educatiu, que passa a denominar-se “Descobreix el riu”. “Amb la nostra ampliació territorial a la conca de la Tordera i amb la nostra voluntat de sumar i no posar fronteres als rius, hem considerat oportú canviar el nom de Viu el Besòs a Descobreix el riu”, ha matisat Mingote als assistents. Per a Mingote, “aquest nom copsa molt millor la nova realitat del nostre ens”. “Gràcies Carlota per haver-nos ajudat amb la teva proposta a donar vida a aquesta nova imatge”, ha conclòs el president.

 

Font:
Consorci Besòs-Tordera

Darrera actualització: 28.09.2017 | 13:18