El Servei de Joventut està d’estrena

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 13:05

El Servei de Joventut de Cànoves i Samalús està d’estrena per partida doble.

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Cànoves i Samalús s’ha creat una imatge corporativa de l’Àrea de Joventut per identificar totes les tasques que es generen des d’aquesta dependència municipal.  Actualment, ja s’està utilitzant en tots els documents i cartells informatius que es generen des del Servei de Joventut (xerrades, tornejos, activitats lúdiques...). 

La tècnica de Joventut, Gema López, que encapçala aquest servei,  recomana als joves que es fixin amb els continguts d’aquella documentació que llueixi aquest distintiu, ja que, de ben segur, segons ella mateixa afirma,   aquesta inclou un contingut molt interessant per tot el jovent.  

D’altra banda, el Servei de Joventut també ha estrenat un grup de WhatsApp.  Amb aquest grup es vol facilitar informació destinada al jovent del  municipi relativa a les activitats lúdiques, culturals, formatives o ofertes de treball, com a continguts principals.  Segons informa la Gema, aquest és un grup tranquil, però eficaç i que si se’n vol formar part només cal sol·licitar-ho al número 674 04 29 47.

El Servei d'Informació i Orientació Juvenil s'adreça principalment a la població d’entre 12 i 29 anys, en el què es dona una atenció personalitzada, confidencial i gratuïta sobre temes acadèmics, laborals, d’associacionisme, de salut, de lleure, etc.   Aquest Servei atén a les persones interessades els dimarts pel matí de 9h a 14h i els dimecres a la tarda de 16h a 19h a la sala annexa que queda a sobre de les dependències de la Guàrdia Municipal. 

Paral·lelament, existeix l'Espai Jove El Racó, un lloc on s'atenen joves d’entre 11 i 17 anys aproximadament, tot i que hi poden accedir també altres joves fora d'aquesta franja d'edat. En aquest espai es realitzen tallers de creixement personal, d’oci, de salut... a la vegada que es potencia la participació jove dins les activitats culturals i socials del municipi.   

Darrera actualització: 23.05.2018 | 12:31