En marxa un nou projecte popular

Dijous, 30 d'agost de 2018 a les 13:45

L’ajuntament de Cànoves i Samalús ha contractat una empresa local, perquè es faci càrrec de la proposta més votada en la darrera assemblea ciutadana.

L’assemblea ciutadana va tenir lloc el passat 17 de novembre.  Aquest tipus de reunió té per finalitat la d’explicar la trajectòria assolida del Govern Local i els objectius i projectes que porta o que portarà a terme en el decurs de la seva legislatura.  Convocar aquestes assemblees és una forma transparent per acostar la ciutadania a la política municipal i fer-la partícip. Per això el Govern Local també inclou la figura dels pressupostos participatius per millorar el municipi a gust de tothom.

La proposta més votada en l’assemblea, doncs, tracta d’instal·lar terra de cautxú a les instal·lacions dels gronxadors que hi ha entre la pista poliesportiva i el skate park.    Amb l’ús del cautxú s’eviten millor les relliscades, alhora que es prevenen els efectes d’una caiguda i les conseqüents lesions ocasionades per aquesta sobre els nens i nenes.  La ciutadania també aposta per la seguretat en tots els seus àmbits pel municipi, fet que satisfà molt l’Equip de Govern.

A més, el Govern Local fa construir una segona plataforma per ubicar-hi una nova instal·lació: Una piràmide enfiladissa de cordes.  Aquesta plataforma anirà coberta de sorra que també és un material que absorbeix bé l’impacte d’una caiguda.  Aquestes instal·lacions se separaran mitjançant una tanca del skate park.

Per acabar-ho d’arrodonir, dins del que permet el pressupost, s’ha cobert part del torrent que hi ha a la zona per obtenir més superfície útil.  També es té previst posar llistons de fusta a la passera existent per embellir-la i fer en conjunt d’aquest lloc una zona més agradable per a tothom. 

Certament, Cànoves i Samalús ha fet un tomb molt important en tots els sentits en aquests darrers 3 anys de legislatura i el Govern Local manté la iniciativa i la il·lusió per seguir treballant per al municipi i la seva gent, a qui vol participativa per fer un municipi millor entre tots.

Darrera actualització: 30.08.2018 | 13:37