Es busca gent voluntària per la Ultra Montseny

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 12:30

L’Associació Esportiva Montseny  ha escollit enguany Cànoves i Samalús, perquè sigui l’amfitrió de la Ultra Montseny.

La Ultra Montseny és una cursa que es caracteritza per donar a conèixer els diferents pobles del Parc Natural del Montseny i cada any canvia la seva ubicació. 

És tracta d’una cursa que recorre la no gens menyspreable distància de 74 quilòmetres del Parc Natural del Montseny amb un desnivell acumulat de 9.314 metres.  És una cursa de grans distàncies i també de gran participació de corredors que s’alimenta del suport de diverses entitats, clubs, centres excursionistes i ajuntaments.

Paral·lelament, també tindrà lloc la Trail Montseny que surt el mateix dia pel matí des de Viladrau, però que té un recorregut menor i té la seva arribada també a Cànoves.

La proposta de l’Associació Esportiva Montseny ha obtingut llum verda per part del Govern Local, amb la què l’Ajuntament es compromet a cedir les instal·lacions de la Pista Poliesportiva, els vestidors municipals, sufragar les despeses del servei sanitari que hi haurà desplegat i dels avituallaments en la sortida i l’arribada.

Una organització on el factor humà és clau.  Per això, des de la Regidoria d’Esports es fa una crida a la ciutadania per captar gent voluntària per col·laborar en l’organització d’aquesta cursa.

Cànoves i Samalús tornarà a ser el focus d’atenció el proper dia 7 d’abril i cal que entre tots fem d’aquest esdeveniment un nou èxit per seguir mantenint ben alt l’estàndard del nostre poble com el municipi de gent oberta, participativa i acollidora.    

Si bé és cert que l’esdeveniment transcorrerà durant tot el dia, l’organització distribuirà la gent voluntària en torns.  Les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries només cal que es posin en contacte amb el Regidor d’Esports en qualsevol dels mitjans disponibles.  Aquest els donarà tota la informació que necessitin.

Darrera actualització: 21.02.2018 | 12:24