La gent gran vol pentinar-se

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 08:05

Cànoves i Samalús ha deixat de tenir perruqueries.

Si bé havien existit durant força anys dues perruqueries ubicades l’una a Can Lluís i l’altra a La Ferreria i que, posteriorment se n’instal·lés una altra al centre del poble, entre d’altres petits intents de particulars que oferien aquest servei des del seu domicili, sembla que ara no en queda cap ni una i els veïns de Cànoves i Samalús no poden anar a la perruqueria al seu propi municipi.

És per això que l’Equip de Govern, i a proposta del casal “El Galliner”, ha pres en consideració aquest assumpte i s’ha implicat per facilitar l’oferta d’aquest servei al municipi que s’adreça als associats del casal. 

D’aquesta manera, i mitjançant un conveni, el Govern Local ha proporcionat l’espai de treball i el subministrament d’aigua i de llum, entre d’altres, per portar a terme aquesta activitat.  Els socis del mateix casal han escollit a una professional en perruqueria, perquè els doni aquest servei que s’oferirà per les tardes prèvia concertació amb la mateixa perruquera. 

Pel que fa als guanys econòmics, la perruquera els percebrà directament pels serveis donats, els quals es deriven dels preus estipulats en l’acord.  A nivell d’exemple, un servei de tallat i rentat només costarà a l’associat 7 euros.  

Carme Barrio, regidora de Benestar Social, és la responsable de fer un seguiment de control sobre tots els aspectes de l’activitat, i mitjançant un conveni, un dels punts en què compromet a la professional és mantenir en condicions d’higiene la zona de treball cedida i respectar els estàndards professionals d’higiene i seguretat.

La regidora Carme Barrio també ha demanat a la perruquera de forma expressa  que li remeti un informe anual on es reflecteixi el nombre d’actuacions realitzades i també sobre les incidències, queixes i suggeriments que la població li faci arribar respecte les instal·lacions o qualsevol qüestió de competència municipal.  El compromís també s’estén a donar un tracte de respecte i cordialitat vers la clientela que hi acudeixi.

Ara per fi, la gent gran  del casal de “El Galliner” poden disposar de perruqueria  de moment fins el proper juny de 2018 i, segons els resultats obtinguts,  l’Ajuntament concedirà les pròrrogues corresponents.
 

Darrera actualització: 31.10.2017 | 14:42