La targeta d’aparcament d'enguany és vàlida fins el 2018

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 07:05

La targeta d’aparcament gratuït pels aparcaments municipals del Parc Natural del Montseny d'enguany és vàlida fins el 2018.

Des del passat mes de gener que els veïns de Cànoves i Samalús poden utilitzar gratuïtament l’aparcament de Can Domènech i el de Vallforners tots els dies de la setmana.  Només els visitants han d’abonar 3€ per dia quan es tracta de dies inclosos en cap de setmana o festius.

Aquesta mesura es va aprovar en deferència als veïns que també contribueixen al manteniment del Parc Natural del Montseny mitjançant el pagament dels seus impostos.   

Per a beneficiar-se d’aquest servei, l’Ajuntament té a disposició dels veïns que ho sol·licitin una targeta d’aparcament gratuït.  Els veïns poden adquirir tantes targetes d’aparcament gratuït com vehicles empadronats tingui al municipi.

Aquestes targetes tenen validesa durant l’any fiscal abonat que normalment no coincideix amb l’any lectiu així que, actualment, l’usuari que tingui la targeta d’aquest any, aquesta la podrà utilitzar fins el mes de maig de 2018.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 14:19