L’Ajuntament treballa per un servei d’escola de música

Divendres, 10 de novembre de 2017 a les 13:05

Des de la Regidoria de Cultura s’aposta fort per tenir un servei d’escola municipal al municipi.

 Carme Barrio, regidoria de Cultura, creu que és una font de riquesa per a l’alumnat pel que fa al seu creixement personal i cultural. És per això que  ha portat aquesta proposta al Govern Local. 

Tant és així, que la corporació municipal recorrerà a la fórmula viable dels serveis mancomunats que ajuden als municipis petits i amb pocs recursos com és el cas,  a proveir-se de determinats serveis com aquest.  El govern local s’ha fixat amb el servei d’escola de música que ofereix la població veïna de Llinars del Vallès, amb qui ha convingut signar un conveni interadministratiu amb la seva escola de música municipal.

L’associació Societat Coral Amics de la Unió és qui gestiona l’escola de música d’aquesta població i, mitjançant aquest conveni, esdevé la responsable de portar al nostre municipi el professorat necessari pels alumnes que estan interessats i que s’espera vagin in crescendo

D’altra banda, l’Ajuntament aporta 450 euros per alumne i curs, en concepte de  gestió del servei públic de docència i direcció pedagògica de l’escola de música pels cursos que es realitzaran fins el 2021. A més, l’alumnat tindrà dret a participar a les activitats organitzades per Societat Coral Amics de la Unió, com és per exemple el cap de setmana de concentració pro fi de curs a una casa de colònies o  compartir escenari  amb l’alumnat de l’escola de musica de Llinars del Vallès al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

L’Equip de Govern es manté decidit i actiu per optimitzar els recursos entre administracions i garantir l’eficiència de la gestió pública i complir amb la legislació de l’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

Darrera actualització: 10.11.2017 | 12:15