L’escola de música es manté viva

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 08:05

Va ser a finals de l'any 2016 que el Govern Local signava un conveni interadministratiu amb l’escola de música del municipi de Llinars del Vallès.

Mitjançant aquest conveni, Cànoves i Samalús rep el professorat necessari per formar els alumnes interessats en la matèria.  L’Ajuntament, d’altra banda,  també aporta 450 euros per alumne i curs, en concepte de  gestió del servei públic de docència i direcció pedagògica de l’escola de música pels cursos que es realitzaran fins el 2021.

Amb aquesta quota, l’Ajuntament també proporciona accés a  l’alumnat per participar a les activitats organitzades per Societat Coral Amics de la Unió, com és per exemple el cap de setmana de concentració pro fi de curs a una casa de colònies o  compartir escenari  amb l’alumnat de l’escola de música de Llinars del Vallès al Teatre Auditori d’aquest municipi.

Enguany, l’ajuntament ha abonat la quantitat de 4.950€ pel curs 2017-2018 de l’escola de musica, i així donar continuïtat a la formació dels 11 alumnes canovins que hi ha apuntats. 

 Des de la Regidoria de Cultura se segueix apostant per aquest coneixement que dona riquesa a l’alumnat pel que fa al seu creixement personal i cultural.

Darrera actualització: 23.03.2018 | 13:45