LIFE CLINOMICS a l’Open European Day

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 14:05

El projecte LIFE CLINOMICS comparteix experiències de resiliència i canvi climàtic a l’Open European Day.

El projecte LIFE CLINOMICS va compartir metodologies i accions d’adaptació al canvi climàtic a l’Open European Day i a la jornada paral·lela organitzada pel projecte europeu Smart Mature Resilience (SMR) a la ciutat de Bonn. 

Les institucions interessades en l’adaptació al canvi climàtic i en la resiliència urbana tenen una cita destacada a l’Open European Day (OED) que se celebra, des de fa cinc edicions, a la ciutat alemanya de Bonn. Enguany, el projecte Life CLINOMICS ha participat a l’OED, que es va celebrar el passat 25 d’abril, amb l’objectiu de compartir experiències amb altres institucions i projectes que treballen en l’adaptació al canvi climàtic.

El 24 d’abril, la Diputació de Barcelona va presentar el projecte LIFE CLINOMICS a l’acte, paral·lel a l’OED, organitzat pel projecte Smart Mature Resilience (SMR). Durant la jornada es van mostrar els resultats i les eines del projecte SMR. Tot seguit, es van compartir experiències amb altres projectes europeus similars, entre ells, el LIFE CLINOMICS.

L’endemà es va participar a la cinquena edició de l’Open European Day que ha reunit ciutats europees i diverses institucions, per compartir i debatre els elements més destacats de l’adaptació al canvi climàtic i la resiliència urbana.  Les presentacions i els debats es van organitzar al voltant de les temàtiques següents: incorporació de l’adaptació, adaptació col·laborativa, implementació i monitorització.

L’assistència a l’OED va permetre difondre a escala europea la feina realitzada fins ara amb el projecte LIFE CLINOMICS, així com recollir experiències per definir millor l’estratègia i les accions d’adaptació del projecte.

 

Font: 
Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 22.05.2018 | 14:17