Llum verda per l’adquisició d’una màquina escombradora

Divendres, 2 de març de 2018 a les 14:05

Ja fa un temps que la màquina escombradora municipal, de quina s'ha diposat fins ara, ha deixat de funcionar i la seva reparació és inviable.

A l’inici d’aquest any, els operaris de la brigada municipal van estar provant diferents màquines escombradores de diferents empreses per poder comprovar el funcionament i prestacions que oferia cadascuna d’elles en el servei municipal de neteja viària. 

Des que ja feia uns mesos que l’antiga màquina escombradora municipal va deixar de funcionar i la seva reparació no era viable, l’Equip de Govern  va decidir iniciar tràmits per adquirir-ne una de nova.  

Aquest passat mes s’aprovava en Junta de Govern les bases que han de regir el concurs pel subministrament d’una escombradora per a la prestació del servei de neteja viària en el terme municipal de Cànoves i Samalús.

Les condicions d’adquisició d’aquest maquinari apunta la modalitat de rènting de 48 mesos amb opció de compra, en que el preu del contracte que es licita és de 145.200 euros.   Una despesa que ja es contempla en el pressupost vigent de 2018.

El govern local espera poder adquirir aquest maquinari ben aviat per continuar mantenint els carrers del municipi ben nets.

Darrera actualització: 02.03.2018 | 14:19