Manteniment a l'Escola l'Estelada

Dimecres, 3 d'octubre de 2018 a les 14:35

L’actuació s’ha basat en la redistribució i reordenació de classes i aules, així com la millora general de les instal·lacions.

El Govern local té molt clar que el manteniment de les instal·lacions i infraestructures en un municipi és primordial.  D’aquesta manera, no només allarga la vida d’aquestes i es perllonga el servei que presten, sinó que manté la imatge del municipi més neta i endreçada per a viure-hi millor.

Aquest estiu s’ha aprofitat per posar al dia les instal·lacions de l’Escola l’Estelada, perquè els nens i nenes se la trobessin en millors condicions per començar el nou curs amb energia.

Una de les accions realitzades ha estat la d’equipar les aules dels més petits amb un terra aïllant, ja que són els que passen la major part de  l’estona fent activitats a terra.  D’altra banda, també s’han repintat les parets i s’hi han col·locat uns suros blancs per millorar la sonoritat de l’aula i, al mateix temps, aprofitar per penjar-hi les feines dels alumnes. També s’ha realitzat una reordenació dels espais i de funcionament intern de les aules.

A l’exterior, els més esportistes han agraït molt la repintada de la pista poliesportiva del pati, que ha quedat perfecte per jugar a handbol, bàsquet i tennis.  Per altra banda, la brigada municipal també ha adequat la zona de l’hort.

En aquest centre ja s’havien fet recentment altres actuacions de cara l’estalvi energètic, com és el canvi de fluorescents convencionals per fluorescents LED i també s’han col·locat diferents termostats per poder ajustar la temperatura de l’edifici segons hora del dia i necessitats de cada espai.

Durant aquest 2018, el Govern Local ha realitzat diverses obres de millora en aquest centre educatiu valorades en 55.000 € i ha aconseguit que la Diputació de Barcelona hagi concedit un ajut de 36.000 € que aniran molt bé per continuar treballant en aquest sentit.

Pel que fa les reformes pendents, com són les esquerdes exteriors, aquestes no s’han pogut encara realitzar per motius aliens a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, ja que no hi té competència, tot i que hi ha total compromís per part de l’Administració corresponent a realitzar aquestes tasques el més aviat possible.

Darrera actualització: 17.10.2018 | 14:27