Modificacions en l’itinerari del camí fluvial

Dilluns, 12 de juny de 2017 a les 15:05

El maig de 2012 s’iniciaven els treballs per començar l’arranjament de l’actual passeig fluvial que  enllaça el nucli de Cànoves amb l’embassament de Vallforners.

Aquest projecte es va realitzar per millorar l’itinerari turístic del visitant del Parc Natural del Montseny, que pot gaudir d’un passeig en plena naturalesa, lluny del trànsit rodat de les pistes forestals, i pot descobrir nous entorns que aquesta amaga.  

Aquest passeig, però, té un tram conflictiu que passa per dins d’una propietat privada a tocar del Castell de Cànoves.  Els propietaris d’aquesta finca ja van reclamar reiteradament en el seu dia una alternativa al seu pas, perquè la gent no passés per casa seva, però les seves queixes no van prosperar.

L’alcalde Josep Cuch, amb el seu característic tarannà proper i dialogant, ha près contacte amb el propietari de la finca afectada, Francesc Melenchón,  i amb la propietària de la finca veïna, Remei Esmatges, per consensuar un traçat alternatiu a aquest tram conflictiu.  Tan és així, que actualment  ja s’ha arribat  a un acord on la propietat fa la cessió d’ús públic de dos trams del passeig fluvial amb una longitud total de 460 i a canvi l’ajuntament es fa càrrec de la responsabilitat i el manteniment d'aquests.

Aquests contractes tindran una durada de 10 anys que s’entendran prorrogats per períodes anuals sempre i quan una de les parts no avisi del contrari. 
 

Darrera actualització: 12.06.2017 | 14:42