Nou servei de podologia pel municipi

Dimarts, 30 de maig de 2017 a les 15:05

La Regidoria de Sanitat formalitza un conveni per oferir al municipi un servei de podologia, adreçat especialment a la seva gent gran.

Ester Villanueva, regidora de Sanitat, va exposar en Junta  la necessitat de donar un servei de podologia per atendre a tots els veïns del municipi, especialment a les persones de més edat.

Per aquest motiu, la regidora va proposar formalitzar un conveni de col·laboració amb la podòloga Gemma Clusellas Muñoz.  Amb aquest,  l’Ajuntament cediria uns dies determinats el local on normalment es desenvolupa l’activitat del casal d’avis, per atendre les persones.  

Gemma Clusellas Muñoz és una professional sanitària, especialitzada en podologia i col·legiada al Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya.

L’Equip de Govern, fent ús de la seva  competència per a subscriure un conveni en matèria d’assistència sanitària pel CAP de Cànoves i Samalús en l’especialitat de podologia, ha decidit signar aquest conveni.

Mitjançant aquest document, que tindrà un any de vigència amb possibilitat de prorrogar-lo per períodes d’igual termini, l’Ajuntament cedeix gratuïtament aquest espai i proporcionarà material divers per portar a terme aquesta activitat, així com també es compromet a cobrir les despeses del subministrament energètic i hídric que sigui necessari per a la pràctica del servei.

D’altra banda, la podòloga es compromet a respectar els estàndards professionals d’higiene, seguretat i respecte al codi deontològic de la professió.  També ha de remetre un informe anual a l’Ajuntament sobre el nombre d’actuacions realitzades així com de les incidències, queixes i suggeriments que la població faci arribar a la podòloga respecte les instal·lacions o qualsevol qüestió de competència municipal, entre d’altres compromisos.  La Regidoria de Sanitat és l’encarregada d'orientar i fer el seguiment de les accions desenvolupades en aquest servei.

Amb aquesta acció, l’Equip de Govern apropa un servei al col·lectiu de gent gran del nostre municipi, perquè aquestes persones no s’hagin de desplaçar a buscar-lo fora d’aquest, ja que moltes d’aquestes no disposen de gaire mitjans de mobilitat.  

Aquest servei es prestarà cada primer dilluns de cada mes de 3 a 7 de la tarda i és necessari concertar hora abans amb la podòloga.  El primer servei començarà el proper 5 de juny.
 

Darrera actualització: 05.06.2017 | 09:07