Nous punts d’informació

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 09:05

L’Ajuntament  segueix ampliant els canals d’informació per mantenir la ciutadania al dia del què  esdevé en el municipi.

En format plafons municipals, la brigada municipal començarà per instal·lar properament tres vitrines que es col·locaran a les parades de bus de Can Volart, El Mirador del Montseny i Ca l’Esmandia. 

La informació que es donarà des d’aquests punts s’organitza de manera que hi convisqui la informació consistorial juntament amb la de les entitats municipals. 

Actualment, només existeixen dues vitrines amb aquesta finalitat: L’una es troba al nucli de Samalús, on s’ubicava l’antic restaurant de Can Castellanet, i l’altra es troba al costat de la parada de bus de Cànoves nucli.  Els vigilants municipals també actualitzaran la informació que s’exhibirà en aquests nous punts, tal i com segueixen fent amb els altres.

L’Equip de Govern espera oferir amb aquest mitjà més facilitat informativa a la ciutadania i, en funció de la idoneïtat d’aquest sistema, es plantejarà d’instal·lar nous punts en d’altres punts estratègics del municipi.

Darrera actualització: 09.03.2018 | 09:48