Obert el termini per sol·licitar les beques escolars pel curs 2018-19

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 14:29

El termini de presentació de les sol·licituds és del 21 de maig al 8 de juny, ambdós inclosos.

Des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cànoves i Samalús s’han regulat les Bases per atorgar els ajuts de suport a l’escolaritat i al lleure d’estiu dels infants i joves del municipi.

L’objectiu d’aquests ajuts és garantir al màxim la igualtat d’oportunitats i evitar situacions d’exclusió en la infància i l’adolescència, tal i com s’estableix en la Llei Orgànica 2/2006, com a principis del sistema educatiu.

D’aquesta manera, els ajuts es destinen en el  suport a l’escolaritat i en les activitats de casal d’estiu, dels alumnes empadronats a Cànoves i Samalús i matriculats en centres d'educació infantil i primària i secundària obligatòria, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Pel que fa als ajuts d’escolaritat, es refereix a l’obtenció  de llibres i material escolar, el servei de logopèdia i d’altres activitats del centre educatiu.   D’altra banda, hi ha els ajuts per atendre el Casal d’Estiu, que té lloc durant 3 setmanes de juliol, i que també inclou el servei de menjador.  El govern local ha destinat 18.000 € del pressupost de despeses municipal.

Les bases per poder accedir a la sol·licitud d’aquests ajuts es poden cosultar aquí

Darrera actualització: 09.05.2018 | 14:30