Oferta formativa amb futur

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 11:05

Enguany s’inicia el nou curs de Química Industrial a l’Institut Baix Montseny amb l’objectiu de formar els futurs treballadors que ocuparan les places vacants.

Fa prop de dos anys les empreses químiques del Baix Montseny van traslladar a l’Ajuntament de Sant Celoni la necessitat que tindran els propers anys de més de 100 llocs de treball d’operadors de planta química per encarar el relleu generacional de la plantilla actual i les dificultats de trobar personal formal per encarar amb garanties d’èxit aquest relleu generacional.

Fruit d’aquesta demanda es va constituir una comissió de treball amb les empreses químiques per traslladar, al Departament d’Ensenyament, la necessitat de disposar d’un CFGS de Química Industrial en formació dual per fer front aquesta previsió de futur.

Desprès de diverses reunions de treball amb el Departament d’Ensenyament i les empreses químiques, finalment, el proper curs 2017 – 2018 s’inicia el CFGS de Química Industrial a l’Institut Baix Montseny amb l’objectiu formar els futurs treballadors que hauran d’ocupar aquests llocs de treball.

Aquest nou cicle formatiu de Química Industrial és un bon recurs per dinamitzar el Baix Montseny, tant per aportar valor afegit a les empreses químiques del territori com per aportar una formació de qualitat amb perspectives d’una ocupació estable i ben remunerada als nostres veïns i veïnes.

Vegeu els cursos que s’imparteixen

Darrera actualització: 26.05.2017 | 12:25