Presentació del conveni per a la creació de l’Observatori del Besòs

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 09:05

Avui a les 13 hores tindrà lloc a la Sala d’Actes del Consorci Besòs Tordera, la presentació del conveni signat entre l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Consorci Besòs Tordera per a la creació i posada en marxa de l’Observatori del Besòs.

L’acte comptarà amb la presència de Margarita Arboix Arzo, rectora de la UAB; del doctor Martí Boada, investigador de l’ICTA-UAB; i de Joan Vila, president del Consorci.

L’acte inclourà l’estrena del vídeo La conca del Besòs, 20 anys pel bon camí, que resumeix els principals resultats de l’estudi “Avaluació de l’estat de qualitat dels sistemes fluvials de la conca del Besòs (1997-2017)”, elaborat per l’ICTA, amb el suport del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals), i finançat pel Consorci.

L'Observatori del Besòs té com a objectiu realitzar el seguiment a llarg termini d'indicadors de l’estat de qualitat dels ecosistemes fluvials de la conca i avaluar la seva evolució. Una eina que ha d’esdevenir imprescindible per seguir millorant l’estat de qualitat de l'entorn fluvial.

 

Font:
Consorci Besòs Tordera

Darrera actualització: 08.10.2018 | 09:06