Tecnologia a l'abast de la ciutadania

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 08:05

A proposta de la Regidoria de Noves Tecnologies, l’Equip de Govern dona llum verda per posar a l’abast de la ciutadania una nova aplicació de mòbil.

Aquesta s’ha desenvolupat per oferir més informació i també per agilitzar els tràmits relacionats amb la via publica on s’inclouen notificacions de caràcter urgent.

Aquesta App és gratuïta i disposa de diferents apartats tals com notícies, agenda, punts d’interès, telèfons, avisos, etc.  També disposa d’un llistat on apareixen els esdeveniments més significatius del moment que també s’actualitzen de forma continuada.

Aquesta app no pretén substituir el web municipal que continuarà essent un punt de comunicació imprescindible entre ciutadà i Ajuntament.  És una nova font d’informació de butxaca més dinàmica i interactiva. 

Aquesta App, també pot ser utilitzada per les entitats i associacions municipals per promocionar les seves activitats, així com també les empreses i comerços del municipi per anunciar les seves ofertes de serveis o productes.  L’entitat en si, esdevé administradora de l’app dins l’espai que se li dona, per gestionar la informació que es vol publicar.

Aquesta App es pot descarregar fàcilment des dels sistemes IOS o Android  del dispositiu mòbil.  Cal buscar-la pel seu nom: “elmeupoble” instal·lar-la i quan s’entra per primera vegada cal seleccionar el municipi de Cànoves i Samalús, que ja es quedarà definit d’aquesta manera en les sessions posteriors.

El regidor de Noves Tecnologies, David Garcia, espera que aquesta nova aplicació tingui molta utilitat.  Entretant, seguirà treballant en noves app per donar més facilitat d’informació del municipi al visitant.

Darrera actualització: 04.12.2017 | 10:33