Últims dies de consulta del cens electoral

Dimecres, 8 de novembre de 2017 a les 09:05

Fins el divendres 10 de novembre es pot consultar el cens electoral al teu ajuntament o a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral.

 

Els electors residents a l’estranger poden comprovar les seves dades d’inscripció en els Consolats també fins el divendres 10 de novembre.

Així mateix i fins aquest divendres, els electors poden presentar reclamacions a les seves dades d’inscripció als Ajuntaments, consolats o a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral.

Totes les reclamacions presentades es resoldran en els tres dies següents i es notificaran als interessats.  Aquells que no estiguin d'acord amb la resolució adoptada, poden interposar recurs davant el Jutge del Contenciós-administratiu en un termini de cinc dies a partir de la seva notificació.

A partir del 24 de novembre s'enviarà a cada elector resident a Catalunya una targeta censal amb la mesa i el local electoral on li correspongui votar.  En total, 5,5 milions d'electors podran votar el  proper 21 de desembre. 

Es recorda aquells electors que volen votar per correu ho poden sol·licitar fins el 22 de novembre.

 

Font:
Diputació de Barcelona
 

Darrera actualització: 08.11.2017 | 09:15