Un nou pas de vianants

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 06:05

Unir el nucli de Cànoves amb Ca l’Esmandia era un dels objectius de l’Equip de Govern i enguany, esdevé la primera obra important portada a terme.

És una obra considerable per la modificació paissatgística que suposa i que dona lloc a un pas de 200 metres equipat de tanques de fusta, vorera i enllumenta públic.  S’ha aprofitat l’execució d’aquest projecte per arranjar també la vorera de l’Av. Josep Crous amb quina enllaça el nou pas de vianants.

És cert que s’han hagut de tallar alguns arbres a l’hora d’arramengar els marges per fer lloc aquest pas, però tal com diu l’alcalde Josep Cuch, aquest tram no només guanyarà en seguretat pel vianants, que és el motiu principal d’aquesta obra, sinó que a més millorarà en paissatge, ja que els talussos van recoverts amb hidrosembra amb el que oferiran un aspecte verd que farà més agradable el passeig.

L’obra ja està a punt d’acabar-se i ha tingut un cost de 355.000€, dels quals l’ajuntament en destinarà 33.000€ i la resta ho proporciona la Diputació de Barcelona. 

Ara quedarà pendent la segona fase d’aquest projecte que s’anirà executant de mica en mica.  Es tracta de construir un nou pas al llarg del Camí de la Serra similar al pas de vianants que s’ha fet.  D’aquesta manera, els vianants podran desplaçar-se per una infraestructura correctament construïda des de Ca l’Esmandia fins al nucli de Cànoves amb plena seguretat.

Aquest projecte no només beneficia als habitants de Ca l’Esmandia, sinó que també repercuteix a la resta de la ciutadania, així com als visitants que provenen a peu de Cardedeu o d’altres poblacions veïnes.

Darrera actualització: 12.03.2018 | 09:49