Una empenta al turisme local

Dilluns, 9 d'octubre de 2017 a les 08:05

La Regidoria de Turisme recepciona una ajut de Diputació de Barcelona.

Ester Villanueva, regidora de Turisme, va proposar en Junta acollir-se al recurs que ofereix Diputació de Barcelona en concepte  de recurs de “Planificació i gestió turística”.

L’Ajuntament va enviar la corresponent sol·licitud i aquesta es va valorar favorablement per part Diputació de Barcelona, pel que atorgarà a l’Ajuntament un recurs de 4.235€, per destinar a la redacció de plans, projectes i informes.

Aquest import es destinarà concretament a realizar un estudi per definir tot el potencial que ofereix el municipi.  En base aquest estudi, es projectaran noves propostes d’actuació per potenciar i promoure més el turisme i així, dinamitzar i millorar l’economia local i fer més atractiu Cànoves i Samalús.

La Junta de Govern Local que se celebrava el passat mes de juliol acordava per unanimitat l’acceptació d’aquest recurs per finalitzar el tràmit de recepció d’aquest. Actualment ja està en vies de gestió la redacció d’aquest estudi.  Villanueva mantindrà un seguit de reunions amb els tècnics corresponents per marcar les pautes de treball per aconseguir un turisme equilibrat i controlat per donar un servei de qualitat.

Darrera actualització: 05.10.2017 | 12:10