Taller per deixar de fumar.

Dimarts, 18 de desembre de 2018 de 18.30 h a 20.00 h

Deixar de fumar no consisteix només a prendre una decisió; és un procés que requereix, per a la seva major eficàcia, fer una sèrie de passos.

Fa molt de temps que fumes? No et desesperis. Pren-te el temps que dedicaràs a aquest taller per conèixer per què fumes, per què vols deixar-ho i com i quan ho faràs.
A partir del mes d’Octubre del 2018 s'organitzaran tallers grupals per deixar de fumar, on es treballaran motivacions per deixar de fumar, com afecta el tabac al nostre organisme, fitxar data per deixar de fumar, estratègies per vèncer l'ansietat i no recaure, ajuda grupal i terapèutica, seguiment periòdic i controls de CO2, pes, millores fisiològiques i psicològiques.
Hem dissenyat un taller que integra un ampli ventall de teràpies i tècniques de tractament del tabaquisme. Abordem el problema del tabac de forma global i eficaç. Facilitem el procés de cessació, treballant els aspectes motivacionals i de reducció de l’angoixa i l’ansietat amb tècniques de relaxació, respiració conscient i d’auriculoteràpia. Aquesta tècnica xinesa en què el terapeuta especialista col·loca unes petites llavors vegetals, fixades amb un esparadrap, en certs punts d’acupuntura de la orella, s’utilitza per tal de tractar de frenar els símptomes que poden tenir les persones que decideixen deixar de fumar: nerviosisme, molta gana, dificultat per adormir-se, i qualsevol altre que es detecti. Tot això amb l’objectiu d’augmentar la probabilitat d’èxit sostingut en el temps.

Programa de sessions
 
Inscripcions a la Fundació Oncovallès trucant al telèfon 938700167  o a través del mail de la fundació@oncovalles.cat 

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 28.09.2018 | 14:17