Contactar

Formulari de contacte

Les dades que ens proporcioneu s’incorporaran al fitxer Bústia de suggeriments, queixes i consultes creat per l’Ajuntament de Cànoves i Samalús per a registrar i atendre els suggeriments, queixes i consultes dels ciutadans. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, oposar-vos al seu tractament o cancel·lar-les adreçant-vos a l’Ajuntament per qualsevol mitjà.

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Nota informativa sobre el Reglament general de protecció de dades (RGPD).

Darrera actualització: 12.04.2016 | 12:52
Darrera actualització: 12.04.2016 | 12:52