Acord de conveni a la Pallissa

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 21:30

El propietari de l'edifici, que l'ha convertit en habitatge, va proposar a l’Ajuntament de convertir la zona verda del costat en un parc per Samalús en compensació de l’import de llicència d'obres.

La Pallisa és un edifici ubicat a Samalús que s’ha convertit en habitatge unifamiliar.  Les obres d’arranjament per condicionar l’edifici ha comportat , lògicament, el pagament de la corresponent llicència d’obres.

El propietari de la finca, professional de la construcció, aprofitant que aquest edifici queda a tocar d’una zona verda municipal, va proposar a l’Ajuntament fer el pagament de la llicència d’obres en forma de compensació, és a dir, el propietari de la finca es comprometia a arranjar aquesta zona verda i convertir-la en un nou parc per Samalús en compensació de l’import de llicència.

Josep Cuch, alcalde del municipi,  donava compte en Junta d’aquesta sol·licitud i, entenent que aquestes obres son d’interès pel poble de Samalús, s’acordava aprovar un conveni a subscriure amb el propietari de la Pallissa, previ informe favorable dels serveis tècnics.

D’aquesta forma, l’Equip de Govern crea un nou espai públic pel poble de Samalús que embelleix alhora el nucli urbà.

Darrera actualització: 07.06.2017 | 22:58