Cànoves i Samalús segueix rendint comptes de la seva gestió

Divendres, 24 de novembre de 2017 a les 07:05

L’alcalde de Cànoves i Samalús renova el compromís de posar en valor la tasca de l’equip de govern i informar dels principals avenços de la gestió municipal i segueix apostant els Pressupostos Participatius 2018.

Cànoves i Samalús va celebrar el passat divendres una Assemblea Ciutadana de caràcter ordinari convocada per l’alcaldia del municipi. Aquesta va tenir lloc al local social de l'ajuntament a les 8 del vespre.  L’objectiu de l'Assemblea Ciutadana era posar en valor la tasca de govern de l’equip municipal així com un desglossament de les diferents tasques i iniciatives endegades.

En els darrers anys, el Consistori porta més d’un any afrontant una situació delicada des del punt de vista de les seves finances, no per la insuficiència dels recursos ordinaris que es reben sinó per l’herència rebuda, on el passiu és significatiu. Aquest escenari ha obligat a l’equip de govern a dissenyar i materialitzar un pla de sanejament basat en el pacte, el diàleg i la negociació amb els principals creditors del Consistori, un treball que segueix donant els seus fruits arran del pla de sanejament impulsat el 2015, en motiu del canvi d’equip de govern.

L’alcalde del municipi, Josep Cuch, ha expressat que el tarannà del nou equip de govern en aquest mandat s’ha basat exclusivament en el contacte directe amb la ciutadania i amb l’objectiu d’impregnar la gestió ordinària municipal de responsabilitat, rigor i diàleg amb tothom.

L’Assemblea va estar novament un espai de fiscalització i transparència on tots els veïns i veïnes van tenir la oportunitat de conèixer la situació del municipi.  També van poder conèixer, debatre i votar les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius, així com els nous horitzons de futur que proposa el nou equip de govern liderat per Josep Cuch.

Segons Cuch: Cànoves i Samalús ha fet un tomb importantíssim en tots els sentits. La nostra intenció segueix essent la de convertir el Consistori amb una Administració pròpia del segle XXI i, malgrat els deutes del passat, no ens podem aturar, la vida continua, hi som per a governar i decidir però també tenim molt clar que els nostres conciutadans han de poder participar de la vida política del municipi, sense que el passat suposi una hipoteca invalidant”

 

Darrera actualització: 21.11.2017 | 09:45