El Burrusuki’s Team es manté en el podi

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 11:05

El Burrusuki’s Team ha participat en l’edició més intensa i probablement de les més dures de totes les edicions.

Dídac Soto, acompanyat enguany del debutant David Gallego, han recorregut amb el seu Seat Panda 4x4 els 2.500Km de la nova edició de la Maroc Challenge.

Han estat 6 dies d’intens quilometratge a través de pista, dunes, rius de sorra, pistes ràpides i fora pista, que han posat a prova tant la capacitat dels dos joves pilots com la de la seva vella màquina que ells mateixos s’han cuidat de modificar a conveniència per afrontar la duresa de la competició.

Enguany, el canvi més destacable és que la Maroc Challenge ha deixat de ser itinerant i ha adoptat un format en bucle, ja que en aquesta ocasió tota la prova ha esdevingut dins la zona d’Erfoud.  És la primera vegada en la història d’aquesta cursa que això esdevé d’aquesta manera.

A conseqüència d’aquest canvi, els participants han pogut reduir notablement el pes del seu equipatge, doncs s’han evitat de portar més maletes pel canvi constant d’hotels o càmpings, material solidari o material de recanvi pesant. 

En Dídac i en David, després d’haver superat aquesta vegada un seguit d’intervencions mecàniques al llarg d’aquest exigent recorregut, han assolit  la segona posició dins la categoria C3.

L’ajuntament de Cànoves i Samalús, com un dels col·laboradors del Burrusuki’s Team, felicita amb orgull als campions i expressa la seva satisfacció per la nova proesa d’aquests intrèpids canovins que segueixen fent de bons ambaixadors del municipi allà als deserts llunyans. 

Darrera actualització: 04.04.2018 | 10:44