Es crea un banner de promoció del comerç local

Dilluns, 4 de juny de 2018 a les 12:45

Un banner que enllaça amb un espai on les empreses locals poden publicar les seves ofertes o promocions puntuals de forma gratuïta.

El web municipal, com qualsevol altra web d’avui en dia, és una eina que té molts recurssos, alguns dels quals encara s’han d’utilitzar, millorar i/o potenciar.  Sobre aquesta eina  se segueix tenint especial atenció en la dinàmica de treball del Govern local.

Des del primer web de què va disposar l’ajuntament s’ha anat evolucionant en aquesta línia fins arribar en l’actualitat a tenir un web 2.0.  Amb aquesta nova fita,  l’objectiu de fer d’aquest web el referent informatiu local de tot allò que esdevé al municipi i de tot allò de què disposa, queda més a prop. 

Tan és així, que des de la Regidoria de Turisme i Comerç s’ha aprovat el disseny d’un nou banner que enllaça amb un espai on les empreses locals poden publicar les seves ofertes o promocions puntuals gratuïtament.

D’aquesta manera, es vol donar més impuls al comerç local.  Fins ara, ja es proporcionava a les empreses locals un espai en el web municipal per publicar les seves dades de contacte, el servei que presten, etc. per donar-se a conèixer gratuïtament a la xarxa global d’Internet i millorar  d’aquesta manera la promoció comercial del municipi.  

El Govern local vol que el web municipal sigui una eina de transparència, una eina d’interacció amb la ciutadania i un referent informatiu a nivell local que farà d’aquest una administració més propera, més útil i amb la confiança que necessita la ciutadania. 

Darrera actualització: 04.06.2018 | 12:55