L'Ajuntament ofereix un nou servei d'acollida

Dijous, 28 de setembre de 2017 a les 10:05

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental ofereix el Servei de Primera Acollida pel municipi. 

Aquest Servei de Primera Acollida, que està finançat per la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, és un conjunt de recursos i accions que tenen com a finalitat promoure l’autonomia, la cohesió social i la integració, en igualtat d’oportunitats, de les persones nouvingudes, estrangeres i retornades, amb edat superior a l’establerta per a la finalització de l’escolaritat obligatòria i amb resolució administrativa d’empadronament en un municipi de Catalunya. 

A través d’una informació, acompanyament i formació, el Servei de Primera Acollida facilita i garanteix l’adquisició de competències lingüístiques, laborals i de coneixement de la societat i del marc jurídic. Aquestes competències es poden acreditar amb un certificat d’acollida, el qual té utilitat per procediments d’estrangeria i nacionalitat, per buscar feina i per fer valer l’experiència i coneixements la la persona nouvinguda.

Per obtenir més informació sobre aquest servei el ciutadà es pot adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC)  o contactar amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per citar-se amb el correponent Tècnic d’Acollida.

Darrera actualització: 28.09.2017 | 14:10