Una empenta a la cultura local

Divendres, 18 de maig de 2018 a les 14:25

El govern local obra  una convocatòria per a la concessió de subvencions per fomentar la cultura al municipi.

A Cànoves i Samalús hi ha una rica xarxa social nodrida de diferents entitats i associacions que enriqueixen les relacions interpersonals entre veïns locals i visitants simpatitzants del municipi que participen de les activitats que es programen al llarg de l’any. 

Actualment, en el municipi existeixen 38 entitats oficials, de les quals 16 són culturals.  Un nombre prou considerable com per què la Regidoria de Cultura vulgui impulsar l’activitat cultural al municipi.    

Tan és així, que l’Equip de Govern ha obert una convocatòria per a la concessió de subvencions en aquesta matèria en què es repartirà una quantitat màxima de 15.000 euros.

Amb aquest ajut es pretén fomentar, d’una banda, les activitats culturals en tot el terme municipal de Cànoves i Samalús i, de l’altra, també es pretén incrementar la cohesió social al municipi i la divulgació de la cultura popular i tradicional com a valors els quals l’Administració té el deure de promoure i fomentar.

Les subvencions s’atorguen a aquelles entitats que presenten projectes culturals,  així com tota mena d’actes  i activitats relacionats d’alguna forma amb la cultura organitzades per aquestes.  També són objecte de rebre una subvenció aquelles entitats que necessitin  comprar material per a les activitats que organitzen.

Les subvencions s’atorguen en base a uns criteris que marquen preferència sobre les entitats que presenten major nombre de socis i sobre les que realitzen activitats d’important Impacte social a nivell municipal, comarcal, provincial i de transcendència social.

El termini establert per a la presentació de les sol·licituds és el 15 de juny de 2018, fins les 14.00 hores i es presenten al mateix ajuntament. 

Darrera actualització: 18.05.2018 | 13:35