El Montnegre al carrer

Dijous, 29 de juny de 2017 a les 08:05

El Bibliobús Montnegre es munta la parada al carrer.  Arriba el Busestiu!  ​

El Bibliobús Montnegre, que s’instal·la cada divendres al recinte de les escoles, és una biblioteca mòbil que presta les funcions de les biblioteques tradicionals.  Porta llibres, vídeos, discos, revistes i diaris. El bibliobús està informatitzat i dóna accés gratuït a Internet. 

Per poder gaudir d’aquest servei només cal tenir el carnet de la biblioteca. El carnet es pot demanar a qualsevol biblioteca o bé per internet. 

A partir d’avui i fins que el temps ho permeti, el Bibliobús Montnegre instal·larà una catifa amb coixins per tal que els usuaris puguin passar una estona llegint o consultant llibres.  També es convida a venir a les persones que ho vulguin per explicar contes als nens.

No tots els municipis poden gaudir d'aquest servei, però Cànoves i Samalús si que es pot acollir a aquesta proposta estiuenca, ja que l'emplaçament atorgat al Bibliobús reuneix les condicions necessàries, és a dir, disposa d'ombra i no entorpeix el trànsit rodat ni del pas dels vianants.  Ara només toca gaudir d'aquest servei.

El bibliobús forma part de la Xarxa de Biblioteques del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 28.06.2017 | 13:22