Portes Obertes Viver de Bell-lloc: La Tavella

Dissabte, 9 de juny de 2018 (De 10.30 h a 17.00 h)

Obrim les portes de La Tavella per donar-vos a conèixer la nostra entitat, el nostre equip i tots els serveis que oferim, tant empresarials com assistencials i podreu participar en cada un d’ells.

Es faran visites guiades per explicar el funcionament de la granja de gallines ponedores d’ous ecològics i també podreu realitzar diverses activitats dirigides a públics de totes les edats: infantil i adult, com un tastet musical i una batucada. A més, podreu participar en el concurs de xarxes socials, fent-vos una foto en el nostre photocall, publicant-la a Facebook i a Twitter, etiquetant-nos a @Vivelloc i amb el hashtag #POVivelloc18, i la que obtingui més m’agrades a cada una de les xarxes socials guanyarà una cistella de productes ecològics de La Tavella.

Hi haurà servei de bar i botiga durant tota la jornada, degustació de diferents plats amb ous ecològics de La Tavella des de les 11:00h fins a les 15:00h i a les 14:00h, tots els que vulgueu podreu dinar una bona fideuà de germanor amb pa, beguda (aigua o got de vi) i postres incloses per només 8€, fes la reserva per al teu dinar!

La visita i totes les activitats seran totalment gratuïtes, però és necessari fer la reserva prèvia degut a l’aforament de la finca i presentar-la a l’entrada el dia de la jornada, podreu adquirir la vostra entrada accedint en aquest enllaç: https://entradium.com/entradas/reserva-jornada-portes-obertes-tavella 

En el cas de que es reservi l'entrada amb fideuà, també és imprescindible adquirir el vostre ticket per la fideuà i presentar-lo a l’entrada de la finca.

 

Us hi esperem!

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

La Tavella

Darrera actualització: 23.05.2018 | 09:34