Dies 25 i 30 de novembre.
Festa Major d'hivern de Samalús
Programa:
Matí: 11 h i 12 h. Exhibició de dansa: “Celebrando la diversidad de la danza” L’Escola de Ballet corella. obre les seves portes, perquè gaudiu de prop el meravellós món de la dansa (2 exhibicions de 45 minuts).
A les 18 h. I Concurs de Receptes Tradicionals de Cànoves i Samalús elaborades amb productes de la Terra. Premi al millor 1r plat, 2n plat, postres i beguda
A les 20.30 h. Sopar de Festa Major Menú: Botifarra amb mongetes, beguda, postres, cafè i galetes Hi ha opció vegana Preu: 12€
En acabar el sopar... Monòleg de Toni García
Notes d’interès: - Data límit per apuntar-se al Sopar de Festa Major: Dijous 23 de novembre. Venda de tiquets a l’Ajuntament. Degut a les dimensions del Centre Cívic les places són limitades. Cal portar got, plat i coberts (Cànoves i Samalús lliure de plàstic). - L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre qualsevol activitat programada per raons alienes a aquesta. - Bases del concurs de receptes tradicionals: 1. Estar empadronat al municipi o tenir-hi un lligam estret 2. Recepta tradicional d’un primer plat, d’un segon plat, postres o beguda. 3. S´ha de treballar amb productes de la terra. 4. Cal portar el plat cuinat i la recepta escrita. 5. Per participar cal tenir de 10 anys en amunt. 6. Inscricpions 7. Data límit: 22 de novembre de 2023. 8. Premi al millor plat de cada modelitat i beguda.