Benvinguts a Pagès
Una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, torna a organitzar per als propers dies 3, 4 i 5 de juny la segona edició de Benvinguts a pagès, un cap de setmana de portes obertes a explotacions agrícoles, ramaderes i de pesca, que es complementarà amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català.
Aquesta és una excel·lent oportunitat per fer difusió de les explotacions, de les granges agrícoles, ramaderes o formatgeries que tenen el cercle tancat (vaques o cabres i fan derivats làctics).
A més, enguany Benvinguts a Pagès va de la mà de la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.
Els interessats en participar o consultar més informació poden seguir el següent enllaç on es troba informació sobre la presentació del projecte, els requisits de participació i el formulari de sol·licitud.
El període per tramitar la sol·licitud de participació a Benvinguts a pagès i/o Setmana Bio finalitza el proper 20 de març.