Seguretat Ciutadana

Informació sobre intent d'estafa adreçada a establiments d'hospedatge (06/04/2020)

A través dels nostres serveis de relacions amb la comunitat ens hem assabentat d'un intent d'estafa adreçada a establiments d'hospedatge.

Aquesta estafa consisteix en què un senyor es fa passar per director regional de l’OMS i truca als establiments d'hospedatge que estan oberts per intentar vendre els uns cartells del COVID-19 amb l’amenaça de què si no els compren els denunciarà.

A continuació us recordem alguns consells de seguretat per prevenir aquests fets delictius:

· Estigueu alerta de peticions de persones desconegudes i/o davant de demandes econòmiques que surten de l'habitual a l’empresa, cal procedir amb calma i cautela.

· En cas de dubte, esbrineu l’origen de la trucada, parleu amb un responsable de la vostra empresa i verifiqueu la informació amb l'entitat i/o organisme oficial.

· Desconfieu de les amenaces i les urgències que impliquen pagaments no justificats.

· Si sou víctimes d'un delicte, aviseu immediatament els Mossos d'Esquadra al telèfon 112

Més informació  clicar aquí

Web d'interior:  https://interior.gencat.cat/ca/inici/index.html

Actualitat Coronavirus SARS-CoV-2 (5.04.2020)

COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA-1 DEL PLA D'ACTUACIÓ DEL PLA PROCICAT PER EMERGÈNCIES ASSOCIADES A MALALTIES TRANSMISSIBLES EMERGENTS AMB POTENCIAL ALT RISC

Comunicat (17.03.2020_16:14h)

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA

Actualitat Coronavirus SARS-CoV-2 (12.03.2020)

Servei SIAVT

 

 

El SIAVT es va posar en marxa el maig de 2012, va ser una iniciativa pionera a l'Estat espanyol.  Aquest servei ofereix a les víctimes i familiars d'un accident de trànsit ajuida, orientació i informació, perquè puguin fer els tràmits necessaris, conèixer els recurssos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix  la legislació vigent i rebre suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant d'un accident de trànsit.

Actualment el SIAVT disposa de diversos operadors telefònics que atenen trucades els 365 dies de l'any de 9 a 20 hores, a través d'un telèfon gratuït, el 900 100 268, on s'informa i orienta als usuaris en temes jurídics, socials i administratius.  Així mateix disposa d'un servei d'atenció psicològica a qualsevol indret de Catalunya, per atendre persopnalment a les víctimes viàries que ho necessitin.

Accés web al SIAVT

 

Guàrdia municipal

Guàrdia Municipal de Cànoves i Samalús

Servei: 24 hores 
Telèfon: 938 710 352 
Telèfon: 670 268 903 
Enviarcorreu-e

Adreça-e genèrica Ajuntament: canovesisamalus@diba.cat 

Darrera actualització: 07.04.2020 | 11:33
Darrera actualització: 07.04.2020 | 11:33